top of page

Proud owners of TANKCO machines

Public·23 Owners

ADI DE LA VALCEA SI VALI VIJELIE MI AI ZAPACIT INIMA FULL HD

Click Here ::: https://bytlly.com/2tkWOk

De ce ti-au inghetat sarutarile fierbinti, oare m-ai inselat sau ai vrut sa ma minti - Iubire, ma gandesc numai la tine, plange sufletul in mine, ma gandesc la noi, de tine mi-e dor - Toate fetele vor acadele ca sa stea in gura cu ele, dupa ele inebunesc cand in gura li se topesc - Haide hai saruta-ma, mi-ai pus foc la inima, m-am indragostit de tine, tu stii si te joci cu mine - Numai tu mi-aduci, in suflet fericire, si ce-am in sufletul meu - Haideti fratilor sa bem pana la fund, sa vedem care e primu la baut, ai cazut ridicate haida haida repede, ca avem o noapte plina de baut - Toti barbatii vor... ce vor toti barbatii de la tine numarul de telefon - as vrea sa stii si ai sa vezi, a mea vei fi chiar de nu crezi - Ai fost asa dulce cand te-am cunoscut. Am avut incredere in tine de la inceput - Tu esti rece si ma doare, cand spui ca nu ma iubesti, ca iubirea'i trecatoare, si doar bani tu iti doresti - Te scot din minti te fac sa simti ce e dragostea, imi placi dar ia-o mai usor nu te grabii asa - Incercati sa ma vanati dar nu reusiti, am ajuns mult prea departe ca sa ma opriti, urmariti-ma de vreti si prin satelit, cu toata tehnologia tot v-am fraierit - Imi place cum te mangai si'ti faci incalzirea, esti in stare de orice cat de perversa ti'e privirea, ai face pe oricine sa se agite numai am cuvinte, mi'ai demonstrat deja cat esti de fierbinte - Mi-ai aratat ce inseamna viata pas cu pas, si mi-ai dat tot ce ai mai bun din putinul ce-a ramas, tu m-ai invatat sa trec prin toate fara frica, si orice greutate mare acum mi se pare mica - Aseara o gagicutza cu un fund mortal, imi zambeste-n coltul gurii si ma cheama la bar, imi spune ca sunt dulce si ca sunt tare sucar - Vad ca te cam ticaiesti la femeia mea, ai grija tatane ca dai de belea, iti dai de sari in sus si ti-am mai spus, ca daca ma strasezi si nu ma lasi, te leg si te bag in porbagaj - Eu fac ce fac la mine in regat, sunt print, in devenire imparat, si mi-am propus sa-mi iau, cum am vrut pe alese, pe placul meu patru printese - miscate asa cum faci de obicei cu tine vreau gagico sa sparg toti banii mei, miscate miscate, sa sparg toti banii mei gagico gagico mai zapacit dupa tine dupa tine sunt topit mi sa pus pata pe, provocatoare, atragatoare si ma intreb oare ce pot sa fac sa te cuceresc k tie iti plac barbatii - In fiecare zi imi gasesti cate-un defect, Si tot ce fac eu ti se pare suspect, Nu ma mai suporti si cauti cearta mereu, Si orice se intampla de vina sunt numai eu... 59ce067264

https://www.allcareplus.info/group/allcareplus-group/discussion/a7d557ef-2a78-4849-95ff-19ee17d59bf2

About

Welcome to the elite group of people who own TANKCO machines...

bottom of page